perjantai 8. helmikuuta 2013

Sisältö puuttuu vielä... =)

Jei! Kauan sitä viiniplänninki telinettä hakikin ennen kuin silmiin osui Jotexin sivuilla tuo valkoinen teline mustalla tekstillä!!! Useamman viikon sitä odottelin kotiutuvaksi mutta hyvää kannatti odottaa!!! =) Seuraavaksi se täytyisi vielä täyttää... ;) Tässä jo mietinkin että valkoista vai punaista isompi satsi... Riittää sitten ainakin pidemmäksi aikaa. =) Ystäviä kun tulee käymään niin kyllä silloin aina vähän enemmän sitä viiniä meneekin. Itse tykkään viikonloppuisin nauttia muutaman viinilasillisen esim. hyvän suklaan kera!!! Pientä luxusta elämään!!! =) Ja VOIHAN IHANUUS kuinka paljon uusia lukijoita on ilmaantunut lukemaan mun höpinöitä täällä blogissa!!! <3 <3 <3 Toivottelen nyt vielä kaikille ONNEA arvontaan!!! Yksi sen ihanuuden saa!!! =)11 kommenttia:

 1. En olekaan tiennyt, että viinipönikälle on oma säilytyslaatikko. Tota täytyy harkita itsellekin :)

  VastaaPoista
 2. Siis toi teline viinipönikälle on niiiiiiin kiva! ;)
  - Sanelli78-

  VastaaPoista
 3. Blogissani olisi sinulle tunnustus!! :))

  VastaaPoista
 4. Wau! Tuohan on kiva! Minäkään en tiennytkään, että joku nerokas on keksinyt laatikkoviinillekin oman säilytyslaatikon. Meillä juodaan niin vähän viiniä, että laatikossa sitä ei tule hankittua kuin kesäisin mökille. Mutta sinnehän tuollainen olisi kiva hankinta :)

  Haa, tulikin just mieleeni, että meidän ystäväpariskunta muutti juuri yhteen ekaan omaan kotiin. He juovat viiniä enemmän kuin me, joten tuollaisen voisin hankkia vaikka heille tuparilahjaksi :) Kiitti vinkistä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No olisi kyllä mukava tuparilahja!!! =)Eikun tilaukseen!!! ;)

   Poista
 5. Toi sun arvontavoitto sopisi kuin nenä päähän mun kotiin, täytyy toivoa sormet ja varpaat ristissä, että arpaonni potkaisisi. <3 *kuolaa* :D

  VastaaPoista