lauantai 12. tammikuuta 2013

Viikonlopun piristys!

Eilen ihastelin kaupassa ihania tulppaaneja ja pähkäilin siinä sitten että valkoisia vai keltaisia.... ;) Valkoisiin sitten päädyin mutta pitihän sitä vähän keltaistakin saada niin servettihyllyltä löytyi keltaiset servetit mukaan. Pientä arjen luksusta!!! Koko aamun olen ihastellut nyt noita tulppaaneja. =) Samalla vaihdoin pöydälle matta keltaisen Mariskoolin... Siitä se pikkuhiljaa lähtee... Olohuoneen pöydälle haaveilen sitä keltaista kastehelmen tuikkua. Tuota Mariskoolia onkin tullut vähemmän käytettyä, on ollut vain koristeena. Nekin on siinä kastissa että toiset tykkää ja toiset ei... hih... Minä kuulun niihin jotka tykkää ja vuosien saatossa niitä onkin kerääntynyt aika monta väriä. Valkoisen haluaisin saada ainakin vielä kokoelmaan. Mites siellä ruudun toisella puolella tykätään/ei Mariskooleista? Ulkona näyttää olevan nyt niin ihana päivä että taidan lähteä ulkoilemaan!!! Ihanaa lauantaita sinne ruudun toiselle puolelle!!! =)


5 kommenttia:

 1. Kyllähän noita mariskooleja löytyy ja ovat mukavia sisustus koristeita sekä käyttö esineitä. :)

  VastaaPoista
 2. Meiltä löytyy useampi mariskooli ja lisää haluaisin, eli tykkään :D

  VastaaPoista
 3. Mariskooleista en niinkään ole innostunut, muttaa saattaisin voida kotiuttaa keväällä markkinoille tulevan Kastehelmi-version. :)

  VastaaPoista
 4. En omista yhtään Mariskoolia, mutta en pahaksi pistäisi vaikka sellaisen saisin. Niin innoissani en ole, että itse ostaisin ;)

  Ihana tuo kynttilä. Mistä sellaisen hankit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kynttilä on Stockmannilta ostettu tuossa muutama viikko sitten. =)

   Poista