keskiviikko 21. marraskuuta 2012

Pehmeää sisustusta...

Olen jo muutamaan otteeseen citymarketissa ihaillut ja hypistellyt noita JANINA F:n tuotteita. Niitähän ei muualta löydykkään kuin Citymarketeista! Tänään sitten kävin taas ruoka ostoksilla ja ensimmäisenä sen hyllyn edestä löysin itseni... =) Olen pitänyt jo pariin otteeseen fleecehuopaa kädessä ja päätin että nyt se on otettava mukaan!!! Mustia kylpypyyhkeitä katsoin myös sillä silmällä, että ne haluaisin kotiuttaa jossain vaiheessa. =) Fleecehuopa on ihanan pehmoinen se on 100% polyesteriä ja kooltaan hyvän kokoinen 150cm x 200cm. Mahtuu hyvin kääriytymään huovan sisään vilun iskiessä... ;) Kun laitin huovan paikoilleen sohvalle niin eikös tämä yksi karvakasa ollut ensimmäisenä siinä... Eikös se sanonta menekkin niin että jos haluat talon parhaimman paikan niin luota kissan vaistoon... =) On tuossa sohvan kulmassa nyt mukava nauttia hyvästä kirjasta tai kilistellä puikkoja vaikka Joululaulujen soidessa... Vielä en ole kyllä levyjä kaivannut esille... ;))) Kyllähän ne varmaan lähipäivinä voisi nostaa jo soittimen viereen... HIH... =)











4 kommenttia:

  1. Voi mikä ihana kisuli:) ps. Sinulla on muuten tuo sanavahvistus kommentoinnissa päällä, moni ei tykkää kommentoida kun niistä ei saa selvää:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä!!! Toivottavasti osasin täpätä sen pois... =)

      Poista
  2. Tuo on niin super ihana! <3 <3<3 Janina F-malliston tuotteet on tosi kivoja muutenkin.

    Ihanaa iltaa ja kiitos upeista tunnelmakuvista, menenkin keittämään samantien kupillisen glögiä ja sytytän kynttilät. :)

    VastaaPoista
  3. No niin on!!! Ne tyynyliinatkin ovat ihania.. Tahtoo kans.. ;) Täällä on glögiä myös lämmitelty. =) Rentoa iltaa sinnekkin!!!

    VastaaPoista